rollup

rollup - sistem retractabil . rollup banner . rollup display . rollup dubla fata . print rollup . rollup ieftin . rollup de calitate . rollup pret mic!

luni, 2 mai 2011

Ce este un ROLL-UP DISPLAY?

Afiseaza un roll-up banner display. Este un sistem fantastic de prezentare, oferind un impact instant, ideal pentru conferinte, prezentari, vitrine de magazine, showroom-uri, sali de asteptare. Roll-up display-urile sunt niste sisteme de afisare portabile, care pot afisa o reclama, un brand sau un mesaj corporatist. Roll-up bannerele sunt concepute pentru a afisa o grafica de format mare si sunt disponibile in diferite dimensiuni si modele.


Cum se foloseste un ROLL-UP DISPLAY?

Roll-up display-urile sunt construite pentru a organiza si afisa un grafic imprimat flexibil, care este prins pe sistem in partea de jos si cea de sus. Ele sunt fabricate intr-o varietate de marimi si stiluri. Toate roll-up bannerele sunt livrate in genti de transport din materiale textile. Nu trebuie decat sa montati bara de sustinere a printului si sa ridicati cu grija printul din caseta de aluminiu, apoi sa-l fixati in capatul barei. Montarea unui astfel de sistem nu dureaza mai mult de 1min, in functie de model.


De ce ar trebuii sa folositi un ROLL-UP DISPLAY?

Fiind niste sisteme usor de transportat si de montat, ele sunt ideale pentru un expozant cu o mai putina experienta in montarea sistemelor portabile. Un roll-up display este o solutie ideala pentru prezentari mai mici, deoarece permite un impact vizual maxim. Sistemele roll-up display sunt portabile, si foarte flexibile cand vine vorba de adaugarea panourilor grafice noi. Ocupa putin spatiu si ofera un stand expozitional ideal, care poate fi utilizat de nenumarate ori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu